Piëtas B.V.

de respectvolle benadering

Beheer en Funerair erfgoed

Begraafplaatsbeheer
Piëtas B.V. kan het volledige beheer voor u verzorgen. Dit start met het geheel op orde brengen van de grafadministratie, het actualiseren van plattegronden en het opstellen van een onderhoudsplan.
Piëtas voert ruimingen van graven uit of voert namens de opdrachtgever het toezicht op de werkzaamheden. De opdrachtgever wordt middels rapportages volledig op de hoogte gehouden van het verloop van de werkzaamheden. Omdat Piëtas B.V. ook bekend is met de praktische kant van de uitvoering zijn wij de optimale schakel tussen de partijen.
Door de jarenlange ervaring, kan Piëtas B.V. de herinrichting, uitbreiding, verkleining, verplaatsing of het toekomstbestendig maken van uw begraafplaats compleet managen.
Elke opdracht, groot of klein, begint met een kennismaking en vragen stellen. Neem gerust contact met ons op.

Funerair erfgoed
Door het verder toenemen van crematies, het verlopen van grafrechten en/of het ontbreken van onderhoud door de eigenaren van grafmonumenten, worden veel grafmonumenten verwijderd. Toch kan het van belang zijn eens met een andere blik naar een begraafplaats te kijken. Dan blijken sommige grafmonumenten echt de moeite waard om te behouden. Ook hierin spelen factoren als geld en kwaliteit een grote rol. Je kunt nu eenmaal niet alles bewaren.
Funerair erfgoed selecteren en behouden is een mooie taak, maar vaak niet gemakkelijk.
Daarom is een praktische benadering, met daarbij oog voor detail en lokale historie nodig.
Piëtas B.V. is uw aangewezen partner voor het bewaren van uw erfgoed.
Funerair erfgoed: wees er zuinig op, weg is weg!